Banca Transilvania

Strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 6, București 400027 View on map
Today
luni: 09:00–17:00
Opening times
luni: 09:00–17:00
marți: 09:00–17:00
miercuri: 09:00–17:00
joi: 09:00–17:00
vineri: 09:00–17:00
sâmbătă: Închis
duminică: Închis

Cel mai mare grup financiar din Romania
Prima banca din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti
Cel mai valoros brand bancar romanesc – Brand Finance 2017

Bun gasit. Noi suntem banca oamenilor intreprinzatori.Sau mai bine spus, banca ce isi doreste ca lucrurile sa fie facute, ideile valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile putin mai diferit. Multi cred ca bankingul e doar despre bani si despre a da credit. Dar noi credem ce e mai degraba despre oameni si despre incredere.

Cu aceste idei in minte au pornit la drum cativa oameni de afaceri clujeni, care s-au strans la un loc in 1994 pentru a crea o banca locala, acasa, in Cluj. Am pastrat aceleasi valori de-a lungul timpului, pe masura ce am dus an de an povestea mai departe, pana cand am facut din Banca Transilvania una dintre cele mai mari banci din Romania – cu peste opt mii de angajati si trei milioane de clienti.

De la banking la #normalbanking
Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce cat mai aproape de realitate ideile celor care ajung la noi este esential sa ne reinventam continuu: de la deschiderea unui cont online pana la discutiile cu chatbotii nostri sau plata direct cu telefonul. Si exact asta facem, asa cum stim noi mai bine. Inovam.

Banking si ceva mai mult
Nu facem doar banking. Iubim sportul si sustinem nationala Romaniei si echipa de baschet a Clujului. Iar cand mergem la meci, cu mana pe inima cantam imnul Universitatii. Ne place sa ne uitam la tenis si suntem partenerii Simonei Halep, promitandu-i ca va ramane locul 1 in sufletul nostru indiferent de locul pe care il va ocupa in clasamente. Suntem #peopleofTIFF, #peopleofUntold, #peopleofEC sau people of every cool event & party, ai putea spune.