Share

Dacă îți place să descoperi cele mai cool restaurante sau cafenele, ți-am pregătit o listă cu cele mai recent deschise în cartierul Floresca. Vizitează-le și spune-ne care dintre ele ți-a plăcut cel mai mult.

EMOZIA APPARTAMENTO.  Locație: Intrarea Tudor Ștefan nr. 26, București

Ziua bună se cunoaște de dimineață, cu o cafea tare. Mihai Morar, matinalul de la Radio Zu, a deschis o nouă cafenea Emozia și în cartierul Floreasca. Renumita locație din Piața Unirii și-a deschis porțile in Comunitatea Floreasca printr-un nou concept: “Emozia te așteaptă acasă. În apartament. Nu e nevoie să îți anunți vizita. Ești deja de-al casei. Vii când vrei, ne găsești acolo. La EMOZIA APPARTAMENTO. Unde am încercat să transformăm un garaj într-un apartament, patru pereți în acasă, o dependință într-o dependență. De cafea bună și oameni faini.” – EMOZIA

PAIN PLAISIR Locație: Puțul lui Zamfir 60, București

Pentru iubitorii de croissante și produse de patiserie proaspete și fragede, vă anunţăm că Pain Plaisir și-a relocat magazinul din zona Dorobanți într-o nouă locație pe strada Puțul lui Zamfir, cu „un concept proaspăt copt în inima orașului”, alături de un rebranding şi un design nou pentru magazine.

Printre produsele noastre preferate, se numără tartinele cu brânză și ardei jalapeno, anemonele și eclerul cu caramel.  

GUSTO E PASSIONE Locație: Calea Floreasca 49 A, București

Ce se potriveste cel mai bine pentru căldura dogoritoare a verii? O înghețată artizanală sau un gelato cu gust autentic Italian? Gusto e Passione are deserturi și sortimente de înghețată aparte: Pistacchio Sicilia, Nocciola de Piedmonte, Cioccolato Fondante Nero, Cioccolato Monorigine cu 73% conținut cacao, gelato fără zahăr adăugat, îndulcit cu fructoză naturală. Încearcă sortimentele preferate, nu înainte de a citi rețeta lor de preparare a gelato-ului: https://www.gustoepassione.ro/cum-cream-gelato/

LIL TASTY Locație: Calea Floreasca 29, București

Un restaurant cu un vibe american. De ce zicem asta? Pentru că au unele dintre cele mai cool graffiti-uri din #comunitate, burgeri apetisanți și combo-uri de neratat.

MAUI WAUI POKE Locație: Calea Floreasca nr. 55, București

Cum sa descriem mai bine primul Poke Bar din București, deschis chiar în cartierul nostru? Un vis hawaian! Curcubeu pe cerul gurii! Sănătate la cutie! Printre bowl-urile vedetă vei găsi Salmon Haze, Veggie Mist și Double Tasty.

EMRE BAKLAVA Locație: Strada Banul Antonache 33, București

Baclava cu nucă, fistic sau cacao, cataif, fistik, incir, kunefe sau saraili… Faimoasele deserturi turceşti, însiropate şi aromate, sunt preparate cu multă migală. „Foile subțiri se topesc în untul catifelat, aroma bogată a miezului de nucă se combină cu rafinamentul fisticului și la final, toate sunt desăvârșite de mierea parfumată”, precizează maeştrii bucătari. Dacă iubești deja preparatele Emre Baklava, le poți găsi acum și în Floreasca.

Stay tuned for more juicy articles!

Share