Share

Primul festival dedicat sărbătorilor de iarnă din cartierul Floreasca se va desfășura în perioada 15-17 decembrie 2023, intrarea fiind liberă.

Organizat de Comunitatea Floreasca, în parteneriat cu Love Life Events și Clinică Dr. Nassar în Piațeta One Floreasca City, proiect dezvoltat de One United Properties, evenimentul așteaptă bucureștenii și turiștii pentru o experiență autentică de Crăciun, cu activități variate pentru întreaga familie.

Bradul înalt amplasat central, decorurile luminoase, căsuțele frumos ornate, deliciile tradiționale și internaționale, activitățile pregătite pentru vizitatori, concertele de colinde și muzică de party, vor crea atmosfera magică a sărbătorilor, chiar în inima cartierului Floreasca.

Retailerii locali, dar și creatori autentici de delicatesuri vor înviora experiența vizitatorilor și atmosfera festivalului cu arome și rețete tradiționale: cozonaci, plăcinte, prăjituri de casă, alături de băuturi calde de sezon.

Vizitatorii vor găsi pe weekend inspirație pentru cadouri și cumpărături de sezon, prin decorațiuni și ornamente specifice, accesorii, bijuterii și piese vestimentare.

Venind în întâmpinarea vizitatorilor de toate vârstele, prima ediție a Festivalului de Crăciun din Comunitatea Floreasca va avea și o zonă dedicată muzicii. Publicul poate asculta colinde interpretate de corul de copii “NoName”, Corul Învingători, dar și artiști care au studio-urile in cartierul Floreasca. Zona va fi animată în fiecare seară de mixurile DJ-ului pe ritmurile celor mai cunoscute melodii.

Copiii vor fi întâmpinați cu ateliere de creație, pentru a realiza propriile decorațiuni și ornamente, iar părinții se vor putea bucura de luminile de sărbătoare, căsuțele ornate festiv și spectaculosul brad de Crăciun.

PROGRAM

Prima ediție a Christmas Festival în Piațeta One Floreasca City va fi deschis de vineri până duminică. Vineri între 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică, între 10:00 și 22:00.

Organizatori: Comunitatea Floreasca; Love Life Events; Clinica de implantologie dentară Dr. Nassar

Parteneri media: NAȚIONAL FM

Cu sprijinul: One United Properties, Kiwi Finance, Academia de Arte Horia Brenciu, School Friendly, Kiddo Events, Carnavalul Copiilor, Rasova, CO-FI Factory, Holy Bakery, Bubble Waffle, Furgoneta, Arrosticini, Za German WurstWagen

Share