Share

Ah, vara: dor de călătorii, de plimbări pe plajă, de senzații și arome noi! Odată cu temperaturile ridicate ale verii, moleculele parfumurilor reacționează diferit în contact cu pielea, ceea ce înseamnă că este timpul să punem în lumina reflectoarelor parfumurile cu arome proaspete, florale, de citrice sau lemnoase. Iată recomandările noastre de parfumuri ideale pentru vară, disponibile la Rosa Mundi, care vă vor purta într-o călătorie senzorială în Sudul Frantei, Italia sau și mai departe, până pe continentul australian sau american.

  1. Goldfield & Banks – Silky Woods

Silky Woods, cel mai nou lansat parfum de la Rosa Mundi și primul parfum unisex din noua colecție de lux Botanical Series de la Goldfield & Banks, ce oferă senzația unui parfum gurmand oriental, distinct, condimentat. Este un omagiu adus frumuseții Australiei și plantelor rare de pe continent, neexplorate până în prezent în parfumeria modernă, precum: lemn de agar prețios şi lemn de santal din Australia, alături de scorțișoară, șofran, ambră, vanilie de Tahiti, mosc și frunze de tabacco.

Romantism la înălțime sau Mile High/38 este genul de parfum care îți trezește toate simțurile. Un cocktail format din 4 ingredinte de bază: aroma de ananas bine copt din Oceanul Indian, imortele din Corsica cu miros intens specific, dulce fructat cu tonuri de miere, boabe de Tonka din Venezuela și Patchouli din Indonezia, parfumul îți oferă o stare fresh și senzația de a te afla „la înățime”.

Preferatul nostru din colecția Sous Le Manteau, un parfum floral oriental, pe care de când îl simți pe piele, te întrebi: ce esențe îmbătătoare, afrodisiace se foloseau în seraiul dorințelor și al plăcerilor ascunse? Sous le Manteau Essence du serail readuce la viață o adiere dintr-o lume misterioasă cu ambră, vanilie, scorțișoară, ulei de ylang ylang, iasomie, flori de portocal, piersică și lemn de santal.

Promisiunea unui nou început sau realizarea visurilor într-o lume nouă se regăsesc într-o esență atemporală, clasică, cu note proaspete de citrice și arome de vetiver. Ca o plimbare pe plajele de pe coasta americană, parfumul Gravel American Dream conține pietricele în fiecare sticlă ce adaugă elemente speciale, care completează farmecul acestui parfum.

Natura dezlănțuită vara. Aerul proaspăt și intens după o ploaie rece de vara. Air Elemental de la Jardin de France este un parfum lemnos unisex, cu esențe țări, precum ambră, bergamotă, piper, ghimbir, despre care Justine Baligand-Brivet, creatoarea lui, declară: „Am vrut să ne ducem în direcția opusă brizei proaspete și delicate, la care se așteaptă oricine, spre o aromă intensă și curajoasă, surprinzătoare și tulburătoare.”

Va invităm să pășiți în spațiul Rosa Mundi din Agora Floreasca (etaj 1), să descoperiți esențele vibrante ale verii încapsulate în sticle magice de parfum.

Share